Sobre el blog

Km x Córrer és un espai on essencialment parlaré de viure el córrer i córrer descalç com a estil de vida. Les paraules que publicaré en format entrada tenen la intenció d’exposar diferents angles de dos àmbits en els que hi tinc un interès especial: salut i benestar i defensa dels animals

Salut i benestar

Córrer descalç és una manera de reivindicar la deshumanització a la que ens aboca la tecnologia del confort i la conveniència. Exposaré tot el que he après, i estic aprenent, durant el camí de tornar-me un corredor d’ultrafons de tecnología plenament humana.

Defensa dels animals

Córrer distàncies llargues és la meva manera de sumar quilòmetres per a fer visibles causes a favor d’erradicar malalties, desigualtats i injustícies.

Després de participar en diferents reptes esportius per a recaudar diners vull centrar-me en la defensa dels animals. Viure d’aprop la realitat de diferents protectores d’animals m’ha fet entendre que els animals de companyia són amics de l’home, però no al revés.

El maltractament, la desidia, l’abandonament, la inconsciència i la especulació econòmica són els mals més comuns en la discriminació d’animals.

Tots els animals de companyia es mereixen una família humana d’adopció on viure en harmonia. En aquest blog correré i acumularé quilòmetres per fer visibles gossos i gats de protectores que estan desitjant rebre afecte a canvi del mateix. Acull o comparteix. Fem-ho possible entre tots i totes.