Km x Yona: Badalona

Last modified date

Hola, sóc la Yona 🙂

Avui he sortit a passejar per la Yona (clic aquí per veure més fotos). La Yona va arribar provinent d’un altre centre. És una gosseta molt desconfiada i mostra por davant de les persones que no coneix. Necessita una família amb paciència, per donar-li seguretat i confiança. La Yona ha tingut una vida molt trista, doncs coneix poc més que un refugi. Es mereix que algú confiï en ella, li doni una oportunitat i una vida alegre.

Si voleu conèixer la Yona i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Faig disponible el track GPX dels 6K que passa per muntanya de Badalona. El recorregut és curt. De fet he sortit de la ruta habitual i he trobat un caminet que va a parar als camps de sota de Sant Jeroni de la Murtra, que no coneixia i que passa pel costat d’un rierol.

Daniel Amo