Km x Titu: Badalona – Castell de Burriac

Last modified date

Hola Titu 🙂

Avui he sortit a córrer perquè conegueu en Titu (clic aquí per veure més fotos). En Titu té 3 anyets, és un gos molt simpàtic i afectuós amb les persones, que conviu en harmonia amb altres gossos. Va arribar a la protectora amb una pota fracturada. Ara mateix s’està recuperant positivament després de passar pel quiròfan. Necessita una familia que l’adopti i li agradi correspondre l’afectivitat d’en Titu amb una bona vida que no ha pogut tenir abans.

Si voleu conèixer el Titu i donar-li una oportunitat pregunteu per ell aescrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

L’objectiu de fer disponibles els recorreguts és doble:

– Demanar a qui els vulgui córrer, amb o sense calçat, que fagi pública la sortida fent difusió dels animals pels que demano ajuda

– Compartir recorreguts on poder córrer a peu nu

Daniel Amo

Faig disponible el track GPX dels 28K per muntanya des de Badalona fins al Castell de Burriac, a peu nu i buscant les zones més còmodes. L’anècdota d’avui és que en comptes de seguir en línia recta he girat cap a la font de Can Gurgui i m’he liat de mala manera XD Tanmateix, per mi és un recorregut especial ja que era repte a assolir per a aquest estiu 2020.

A més, des del Castell de Burriac a la platja de Cabrera de Mar només hi ha uns 6K, així que val la pena fer-los i gaudir d’un bon bany ben merescut. En total he corregut 34K.

Recorregut des del Castell de Burriac cap a la platja de Cabrera de Mar.

Daniel Amo