Km x Timor: Badalona

Last modified date

Hola Timor 🙂

Avui he sortit a córrer per en Timor (clic aquí per veure més fotos). En Timor és un dels gossos més veterans d’spAm. Va ser trobat, molt espantat, desconfiat i deambulant pels carrers de Sant Feliu de Codines el gener de 2012. Ara en Timor està completament adaptat als seus companys canins, amb els que juga moltíssim. Amb les persones encara mostra desconfiança, per això busquem pel Timor una família que tingui paciència, a la qui li pugui respondre amb el mateix carinyu que li puguin donar i que li puguin donar un entorn tranquil.

Si voleu conèixer en Timor i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Faig disponible el track GPX dels 20K que passa per muntanya i asfalt de Badalona. Aquesta vegada l’asfalt l’he trepitjat amb sandàlies. La sutzesa humana i el perill de clavar-me qualsevol cosa ho justifica.

Daniel Amo