Km x Tayson: Badalona

Last modified date

Hola Tayson! 🙂

Avui he sortit a córrer perquè conegueu en Tayson (clic aquí per veure més fotos). En Tayson és un gos mestís de pointer, sociable amb les persones i molt agraït per les atencions i caricies. La raça d’en Tayson fa que sigui un gos amb energia, cosa que fa que al refugi no ho passi bé. Necessita una familia que li pugui donar moments d’exercici i molt d’amor!

Si voleu conèixer en Tayson i donar-li una oportunitat pregunteu per ell escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

L’objectiu de fer disponibles els recorreguts és doble:

– Demanar a qui els vulgui córrer, amb o sense calçat, que fagi pública la sortida fent difusió dels animals pels que demano ajuda

– Compartir recorreguts on poder córrer a peu nu

Daniel Amo

Faig disponible el track GPX dels 16K per muntanya de Badalona. Marco en tres colors les diferents parts del recorregut totalment en peu nu. Avui he volgut buscar un recorregut circular que permeti treballar peus i concentració en carrera. El resultat és el recorregut verd.

  • Vermell. El circuit complet, passant per una zona inicial d’asfalt i la resta muntanya.
  • Verd. Un circuit de 4km ideal per a practicar el córrer a peu nu. Té parts sense desnivell, amb desnivell poc i relativament pronunciat, zones ràpides, zones lentes, terreny tou, aspre, amb sorra agradable, amb pedretes dures i pedres que t’obligaran a estar actiu i concentrat. És ideal per a donar voltes i acostumar els peus i la concentració.
  • Taronja. Són circuits extensions del verd per a acumular km. El circuit taronja superior és ràpid, amb poc desnivell i per disfrutar-lo a bona marxa; encara que té alguna zona tècnica té molta pinassa i s’agraeix. El circuit taronja inferior en canvi és àrid, agresiu i amb desnivell pronunciat; la pujada és poc tècnica i la baixada amb doble camí t’obligarà a parar o saltar, tu esculls 🙂

Daniel Amo