Km x Sardà: Font Romeu – Lac des Bouillouses

Last modified date

Hola Sardà 🙂

Avui he sortit a córrer perquè conegueu la Sardà (clic aquí per veure més fotos). La Sardà té 4 anyets i és una gossa guapíssima, mestissa de pit bull, amb molta vitalitat i energia. Li agrada molt jugar amb persones i quan està més contenta és quan rep les carícies i atencions de les cuidadores. La Sardà necessita una familia activa com ella per compartir moments d’amor i moltes carícies!

Si voleu conèixer la Sardà i donar-li una oportunitat pregunteu per ell aescrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Faig disponible el track GPX dels 14K per muntanya de Font Romeu fins a Lac des Bouillouses. És una anada i tornada ràpida passant per ciutat, pista, bosc i llac. Aquesta vegada corro amb FiveFingers V-Run… aquesta zona és molt pedragosa per mi per anar a peu nu i córrer amb comoditat.

Daniel Amo