Km x Quirica: Badalona

Hola, sóc la Quirica 🙂

Ahir, després del repte 120km, vaig sortir a córrer per primera vegada. Ho celebro corrent per la Quirica (clic aquí per veure més fotos). La Quirica, abandonada a una colònia de gats, va arribar a spAm molt primeta i amb molta gana. És una gata boníssima, molt agraïda, molt dolça i que no para de ronronejar! La Quirica necessita una família que se l’estimi molt i li pugui correspondre amb el seu ronroneig característic!

Si voleu conèixer la Quirica i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Ahir vaig córrer 8 km per muntanya de Badalona. Després de córrer el repte esportiu solidari #120kmx2000 només havia corregut en cinta a l’eserpa de tenir la planta dels peus suficientment treballada. Ahir em vaig decidir i vaig gaudir com mai. Tot i que pretenia ser una sortida tranquila, em vaig trobar tant còmode que en alguns trams vaig arribar a córrer a 3 minuts i 10 segons, velocitat que feia temps no agafava anant descalç!

Daniel Amo