Km x Paki: 43K Badalona

Last modified date

Hola Paki 🙂

Avui he sortit a córrer perquè conegueu en Paki (clic aquí per veure més fotos). En Paki és un mestís de pit bull. Aquestes races tenen faccions que poden imposar. Però que no t’enganyi! És un gos molt simpàtic i molt carinyós! Li encanta jugar a la pilota i la companyia de persones. Cap animal mereix ser abandonat. En Paki mereix trobar una família que se l’estimi i no el torni a abandonar mai més.

Si voleu conèixer en Paki i donar-li una oportunitat pregunteu per ell escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Avui he volgut córrer una ultramarató de 45K. Per causa d’origen humana i alinea a la meva voluntat, al kilòmetre 38 m’he clavat un vidre minúscul al peu esquerre. En carrera i sense estris adients aquests vidres no es poden extreure. He aguantat fins al kilòmetre 43K.

Són per aquestes coses que corro descalç. Vull deixar en evidència l’efecte de l’humà en el seu pas, que en termes generals és descuidat i poc avesat a mirar pels altres. Avui m’he creuat amb una dona que m’ha avisat que em podria clavar un vidre. Ha estat quelcom premonitori. Tanmateix, sé que la probabilitat de clavar-se un vidre pel passeig de Badalona és del 99%, però al kilòmetre 35 les cames em demanàven prou de muntanya. Així que he arriscat, i la veritat és que ha valgut la pena. Ara puc dir que sóc ultramaratonià, que tècnicament és aquella persona que ha corregut més de 42.195m.

Per qüestions de privadesa sempre començo i acabo lluny de casa. Aquesta vegada, per aconseguir superar la marató he fet servir casa meva com a avituallament, doncs volia anar el menys carregat possible en carrera. Així que fins al kilòmetre 35 he fet un puja-baixa i després he desfilat cap al passeig vora mar. Per tant, per privadesa no comparteixo el recorregut.

Daniel Amo