Km x Milo: Cinta de córrer

Hola, sóc en Milo 🙂

Avui corro a sobre d’una cinta de córrer per en Milo (clic aquí per veure més fotos). En Milo ja fa 8 anys que va entrar a la protectora, s’està fent vell… Des del 2012 que espera una família, des de que era un cadellet. És un gos boníssim amb la gent, adults i nens. Passeja de meravella, és obedient, intel·ligent i entranyable… tanmateix, no pot conviure ni amb gossos ni amb gats. Necessita una família que li doni una oportunitat que fa tants anys que espera!

Si voleu conèixer en Milo i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Aquesta vegada no hi ha recorregut, només 1h i mitja a sobre d’una cinta de córrer per no perdre el to i deixar que els peus tornin a agafar compostura després del darrer repte esportiu solidari #120×2000 a favor d’spAm.

Daniel Amo