Km x Ice: Badalona

Last modified date

Hola! Sóc l’Ice 🙂

Avui he sortit a córrer 20K perquè conegueu a l’Ice (clic aquí per veure més fotos). És un gos extremadament bo i agraït amb les persones. Vull fer difusió de l’Ice perquè necessita sortir del refugi. Necessita una adopció molt urgent.

L’Ice és un bull terrier de 10 anys que té un problema greu a la pell que a un refugi és molt difícil de controlar. Necessita una família que li vulgui donar una dieta casolana per recuperar-se i banyar-lo dos cops per setmana. És un gos gran d’edat i si segueix al centre potser el perdem.

Si el voleu conèixer pregunteu per ell escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Pots descarregar el track en GPX per si vols córrer tot o part del recorregut. Ho he fet a peu nu, per Badalona muntanya, a excepció del primer i últim tram que no tinc més remei que fer per asfalt.

Relive ‘Km x Ice: Badalona’

Daniel Amo