Km x Chia: Badalona

Last modified date

Hola, sóc la Chia 🙂

Corro per la Chia (clic aquí per veure més fotos), una gossa que té gairebé 9 anys i que es mereix una oportunitat. La Chia està acostumada a la gent, adora estar amb cuidadors/es i voluntaris/es. A més, amb una correcte adaptació, pot conviure amb altres gossos. La Chia és maquíssima, però comença a ser gran, té leishmània i displàsia de maluc. Necessita una família que l’estimi i la cuidi!

Si voleu conèixer la Chia i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

3 hores en cinta de córrer amb un total de 21 km, una mica més que una mitja marató. És temps d’enfortir cames i sobretot recuperar peus. Les pells debilitades per l’últim repte #120kmx2000 comencen a recuperar-se bé. La cinta és un medi ideal per continuar fent quilòmetres sense malmetre la pell nova.

Daniel Amo