Km x Cali: Badalona – Sant Adrià – Santa Coloma

Last modified date

Hola Cali 🙂

Avui he sortit a córrer perquè conegueu la Cali (clic aquí per veure més fotos). La Cali és una gosseta mestís de pit bull que té molta energia, és molt simpàtica i és molt bona. A més, es relaciona molt bé amb els altres gossos i li encanten les persones! Només dir que si t’asseus al seu costat et deixarà ben petonejat/da. És un amor de gossa i serà una companya de vida extraordinària!  La Cali no té ni dos anyets, és molt carinyosa i afectiva. Necessita una familia que l’adopti i li agradi correspondre el carinyu de la Cali.

Si voleu conèixer la Cali i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

L’objectiu de fer disponibles els recorreguts és doble:

– Demanar a qui els vulgui córrer, amb o sense calçat, que fagi pública la sortida fent difusió dels animals pels que demano ajuda

– Compartir recorreguts on poder córrer a peu nu

Daniel Amo

Faig disponible el track GPX dels 28K que passa primer per muntanya de Badalona, després asfalt fins a Sant Adrià i Santa Coloma, i finalment de nou per muntanya de Badalona. A les 5:30 de la matinada córrer a fosques, amb frontal i a peu nu per la muntanya és veritablement incòmode, així que he baixat a mar a l’espera de fer-se de dia… però m’he engrescat corrents al costat del riu Besòs. La veritat és que la intenció d’avui era fer 42K, però la hipersensibilitat que m’ha deixat l’asfalt m’ha fet patir molt a la tornada al terreny de la muntanya de Badalona. Ja ho tornaré a intentar 🙂

Relive ‘Km x Cali’

Daniel Amo