Km x Berthe: Badalona – Tiana

Last modified date

Hola Berthe 🙂

Avui he sortit a córrer per la Berthe (clic aquí per veure més fotos). La Berthe per qüestions de benestar social ha de deixar la casa on residia. És una gateta molt bona i molt tranquil·la que es deixa tocar i acariciar. Malauradament, pateix epilèpsia i cal medicar-la cada 12 hores per evitar nous atacs. És per això que la Berthe necessita una família tranquil·la que tingui moltes ganes d’ajudar-la, que li doni un entorn tranquil i que estigui per la seva medicació, doncs ho necessita moltíssim!

Si voleu conèixer la Berthe i donar-li una oportunitat pregunteu per ella escrivint a info@protectoramataro.org. Indiqueu el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

Faig disponible el track GPX dels 24K que passa per muntanya de Badalona i Tiana. El recorregut uneix les dues torres vigia, encara que es passa a peu de la torre de Badalona només cal seguir el camí-pista per arribar-hi.

Daniel Amo