Km x 60 gats en 50m2: Badalona

Last modified date

Avui no pensava sortir a córrer, però la situació requereix atenció, carinyu i molta difusió. Avui corro per un maltractament animal degut a una malaltia mental humana: síndrome de Noè. S’han trobat 60 gats en un pis en unes condicions de vida lamentables, tant pels gats com per les persones que hi habitaven.

El síndrome de Noè és una malaltia que es caracteritza per l’acumulació excessiva d’animals. Les persones que pateixen aquest síndrome poden arribar a acumular més de cent animals a casa, causant greus perjudicis en si mateixes, als animals i les condicions d’higiene dins la casa.

SPAM ha acollit a 40 gats, els altres 20 els estan esterilitzant i rescatant quan es trobin adoptants. Els gatets, tot i estar en general sans, estaven plagats de puces, paràsits i àcars, molts d’ells amb otitis i problemes als ullets que han necessitat tractament. Això implica que SPAM hagi de fer front a un fort impacte econòmic davant l’entrada massiva de tants gats entre cadells, adults i mares lactants…

La despesa supera els 2.500€, sense comptar les esterilitzacions i els xips que esperen compensar amb les adopcions d’aquests gats. Encara en queden 20 a l’espera de ser adoptats, són gats entre 5 mesos i 2 anys.

Podeu ajuda de dues maneres:

Recorda que pots visitar el web d’spAm, conèixer més detalls de la protectora, veure altres animals i participar de moltes maneres més: dónaparticipaapadrina o adopta.

Recorregut

L’objectiu de fer disponibles els recorreguts és doble:

– Demanar a qui els vulgui córrer, amb o sense calçat, que fagi pública la sortida fent difusió dels animals pels que demano ajuda

– Compartir recorreguts on poder córrer a peu nu

Daniel Amo

Pots descarregar el track en GPX per si vols córrer tot o part del recorregut. Ho he fet a peu nu tot per muntanya de Badalona.

Relive ‘Km x 60 gats en 50m2’

Daniel Amo