#120kmx2000

Corredor ultra-maratonià descalcista s’enfrenta a 120 quilòmetres en un repte solidari per la Societat Protectora d’Animals de Mataró

Tres caps de setmana corrent distàncies de 40 quilòmetres de mitja

Objectiu arribar a les 2.000 persones que aportin 1€ mensual per assolir el sou d’un veterinari

El repte #120km2000 implica:

  • Córrer descalç els 120 quilòmetres que uneixen els tres centres d’acollida d’spAm
  • 40 quilòmetres de mitja en cada sortida
  • 2.705 metres de desnivell positiu acumulats

El repte: Un euro, un veterinari

Estem davant d’un problema social que afecta a milers d’animals. La despreocupació, la irresponsabilitat, l’abandonament i altres comportaments humans fa que el maltractament d’animals sigui un gran problema. És necessari fer ressò i conscienciar de la situació.

Daniel Amo

L’spAm té un equip veterinari propi que treballa els 365 dies l’any per cobrir les necessitats sanitàries dels animals acollits en els centres. En molts casos, quan els animals entren, la seva intervenció salva vides. La feina de l’equip veterinari de l’spAm és una peça clau per desenvolupar la tasca de protecció i recuperació dels animals que han patit l’abandonament. Tot plegat, suposa un cost important per l’spAm.

El teaming és una modalitat d’ajuda basada en la força de la unió, en què molt poc de molts pot assolir grans propòsits. L’spAm té un grup de teaming per finançar l’assistència veterinària als animals dels refugis que ho necessiten. L’objectiu del repte és assolir 2.000 teamers per poder cobrir el sou d’un veterinari a temps complert. Unint-vos al grup teaming d’spAm us comprometeu a donar 1€ mensual a spAm a través d’una eina online totalment segura i fiable. És molt senzill.

El recorregut: 120 quilòmetres

El calçat ens deshumanitza. La comoditat fa que el nostre cos no respongui com hauria, que perdem força muscular, mobilitat articular, flexió i capacitat de recuperació. Caminar i córrer a peu nu, el més natural possible, reconecta la nostra essència com a ésser humà.

Daniel Amo

El recorregut del repte és circular, passa pels tres centres d’acollida Can Pilé a Mataró, Can Moret a l’Ametlla del Vallès i CACC a Badalona.

El repte es correrà durant l’octubre, en tres trams diferents, en tres caps de setmana consecutius i es podrà seguir des del perfil de Daniel Amo de Wikiloc:

  • Tram 1, 10 d’octubre del 2020. 43 quilòmetres de Can Pilé (Mataró) a Can Moret (Ametlla del Vallès)
  • Tram 2, 17 d’octubre del 2020. 37 quilòmetres de Can Moret (Ametlla del Vallès) a CCACC (Badlaona)
  • Tram 3, 24 d’octubre del 2020. 40 quilòmetres de CCACC (Badalona ) a Can Pilé (Mataró)

El repte #120kmx2000 és possible gràcies a