#120kmx2000

Corredor ultra-maratonià descalcista s’enfrenta a 120 quilòmetres en un repte solidari per la Societat Protectora d’Animals de Mataró

Tres dissabtes consecutius corrent distàncies de 40 quilòmetres de mitja

Objectiu arribar a les 2.000 persones que aportin 1€ mensual per assolir el sou d’un veterinari

Uneix-te al grup teaming d’spAm i dona 1€ al mes per un veterinari

El repte #120km2000 implica:

  • Córrer descalç els 120 quilòmetres que uneixen els tres centres d’acollida d’spAm
  • 40 quilòmetres de mitja en cada sortida
  • 2.705 metres de desnivell positiu acumulats

REPTE SOLIDARI

El repte: Un euro, un veterinari

Estem davant d’un problema social que afecta a milers d’animals. La despreocupació, la irresponsabilitat, l’abandonament i altres comportaments humans fa que el maltractament d’animals sigui un gran problema. És necessari fer ressò i conscienciar de la situació.

Daniel Amo

L’spAm té un equip veterinari propi que treballa els 365 dies l’any per cobrir les necessitats sanitàries dels animals acollits en els centres. En molts casos, quan els animals entren, la seva intervenció salva vides. La feina de l’equip veterinari de l’spAm és una peça clau per desenvolupar la tasca de protecció i recuperació dels animals que han patit l’abandonament. Tot plegat, suposa un cost important per l’spAm.

El teaming és una modalitat d’ajuda basada en la força de la unió, en què molt poc de molts pot assolir grans propòsits. L’spAm té un grup de teaming per finançar l’assistència veterinària als animals dels refugis que ho necessiten.

L’objectiu del repte és assolir 2.000 teamers per poder cobrir el sou d’un veterinari a temps complert. Unint-vos al grup teaming d’spAm us comprometeu a donar 1€ mensual a través d’una eina online totalment segura, fiable i senzilla.

El recorregut: 120 quilòmetres

El calçat ens deshumanitza. La comoditat fa que el nostre cos no respongui com hauria, que perdem força muscular, mobilitat articular, flexió i capacitat de recuperació. Caminar i córrer a peu nu, el més natural possible, reconecta la nostra essència com a ésser humà.

Daniel Amo

El recorregut del repte és circular, passa pels tres centres d’acollida Cal Pilé a Mataró, Can Moret a l’Ametlla del Vallès i CAAC a Badalona.

El repte es correrà durant l’octubre, en tres trams diferents, en tres caps de setmana consecutius i es podrà seguir des del perfil de Daniel Amo de Wikiloc:

  • Tram 1, 10 d’octubre del 2020. 43 quilòmetres de Cal Pilé (Mataró) a Can Moret (Ametlla del Vallès)
  • Tram 2, 17 d’octubre del 2020. 37 quilòmetres de Can Moret (Ametlla del Vallès) a CCAAC (Badalona)
  • Tram 3, 24 d’octubre del 2020. 40 quilòmetres de CCAAC (Badalona ) a Cal Pilé (Mataró)

Necessitem la teva col·laboració!

Per fer possible el repte requereix la participació de moltes entitats i persones. Fem una crida a tothom que vulgui participar. Encara necessitem persones que puguin cobrir els punts d’avituallament, donar suport logístic i altres qüestions que requereixen suport humà. En qüestió de costos encara ens falta cobrir quotes mínimes com menjar, beguda, benzina i altres qüestions relacionades amb el propi voluntariat, el corredor i el repte.

  • Hi ha moltes maneres de participar com a voluntari/a: fer difusió del repte, trobar teamers, assistir als avituallaments, donar suport logístic, fer fotos, vídeos, postedició multimèdia…
  • Si ets una entitat de serveis i penses pots ajudar, qualsevol proposta serà benvinguda.

Fem disponible un formulari per poder gestionar totes les peticions. Si vols participar i si tens alguna proposta fes-nos-la arribar des del següent enllaç:

Clic aquí per oferir-te com a voluntari o entitat col·laboradora

DOSSIERS DEL REPTE

Informació detallada del repte
Descarrega el dossier del repte per a saber tots els detalls de les entitats, recorreguts, pla de difusió, col·laboracions….
Informació per a voluntaris
Descarrega el dossier del voluntariat relatiu als avituallaments per saber com actuar durant els recorreguts.

ETAPES DEL REPTE

1ª Etapa Cal Pilé – Can Moret

Hem finalitzat a primera etapa! En un recorregut de 50 km entre Mataró i l’Ametlla del Vallès hem passat situacions extremes. Tot per l’amor cap als animals i per assolir les seves necessitats sanitàries. Perquè es mereixen atenció sanitària de qualitat.

Mira aquío el vídeo resum de la primera etapa i llegeix les impressions del Dani!

2ª Etapa Can Moret – CCAAC Badalona

Hem finalitzat la segona etapa! En un recorregut de 42 km entre l’Ametlla del Vallès i Badalona hem passat situacions molt difícils, amb molt de dolor als peus i màxim esforç. Tot pel compromís d’ajudar-los en les seves necessitats sanitàries. Perquè es mereixen tot l’amor del mon.

Mira aquí el vídeo resum de la segona etapa i llegeix com va viure en Dani els moments més difícils!

3ª Etapa CCAC Badalona – Mataró

Hem finalitzat la tercera i última etapa! En un recorregut de 38 km entre CCAAC Badalona i Cal Pilé Mataróa hem pogut córrer sense gaires dificultats després del mal patit en l’anterior etapa. Hem aconseguit el repte esportiu i aconseguit comprometre a més de 250 persones amb la causa.

Mira aquí el vídeo resum de la tercera etapa i llegeix el balanç final que fa en Dani!

El repte s’ha aconseguit, tanmateix, la campanya 1€ per 1 veterinari segueix oberta. Necessitem la teva ajuda!

Vídeos resum de les 3 etapes

Gràcies a Inout Stakeholder Communications per fer el vídeo possible.

COL·LABORADORS

El repte #120kmx2000 és possible gràcies a…

… i altres entitats i persones voluntàries que, en respecte al seu anonimat, ho han fet possible. Moltes gràcies a tots i totes!