#120kmx2000 1ª Etapa 50K – Vídeo Reel

Last modified date

1ª Etapa Cal Pilé – Can Moret

Vídeo reel filmat i produït per Inout Stakeholder Communications

El primer tram dels 120 quilòmetres del repte esportiu recorre ciutats i muntanyes des del refugi de Cal Pilé (Mataró) fins al de Can Moret (l’Ametlla del Vallès). L’objectiu del repte és aconseguir que 2.000 persones donin 1€ al més per assolir un sou fix d’una veterinària. Cada any es realitzen més de 21.000 intervencions, unes 1.800 intervencions al mes, 60 intervencions al dia. Les necessitats sanitàries dels animals són moltes i molt diversees.

Per evitar trams de carreteres secundàries s’incrementen els 43 quilòmetres inicials als 48 quilòmetres i 900mD+ marcats per Wikiloc. Daniel Amo, tot i les inclemències del temps, recórre els 48 quilòmetres en un temps de 6h.

En el recorregut, Amo trepitja a peu nu diferents terrenys que li sumen una complexitat extrema. Passa per elements urbans com voreres, ciment o asfalt, i elements naturals com muntanya i rieres. El deplorable estat en diferents trams fa que la travessia estigui plena de perills de relliscades i esgarrinxades. Pluja, bassals d’aigua, pinassa i fang relliscós, esbarzers, roques, vidres i grava solta són alguns dels elements als quals s’ha hagut d’enfrontar en un recorregut de 48 quilòmetres de puja i baixa on la implicació de totes les persones d’spAm han fet que tot sigui possible.

Uneix-te al grup teaming d’spAm i dona 1€ al mes per un veterinari

Recorregut Cal Pilé a Can Moret: 48 km / 910mD+

Tot el recorregut s’ha enregistrat gràcies a Wikiloc. Pots veure tota la informació del recorregut des d’aquí.

Daniel Amo