#120kmx2000 3ª Etapa 38K – Vídeo Reel

Last modified date

3ª Etapa CCAAC Badalona – Cal Pilé

Vídeo reel filmat i produït per Inout Stakeholder Communications

El tercer tram dels 120 quilòmetres del repte esportiu recorre ciutats i muntanyes des del refugi de CCAAC (Badalona) fins al de Cal Pilé (Mataró). L’objectiu del repte és aconseguir que 2.000 persones donin 1€ al més per assolir un sou fix d’una veterinària. Cada any es realitzen més de 21.000 intervencions, unes 1.800 intervencions al mes, 60 intervencions al dia. Les necessitats sanitàries dels animals són moltes i molt diversees.

Després d’una accidentada segona etapa, i degut als quilòmetres extra acumulats, es decideix reduir el quilometratge de la tercera etapa, ser conservadors i veure com evolucionen els peus en un terreny gairebé del tot muntanya. Finalment en surten 38 quilòmetres i 1.024mD+. Daniel Amo, tot i l’accidentada segona etapa, recórre els 38 quilòmetres en un temps de 5h.

Impressions del repte pel propi Daniel Amo

Primer de tot parlaré en plural perquè darrera d’aquest repte hi ha un equip de moltes persones que també han dedicat molt d’esforç i molts donants que s’han unit a la causa. No puc deixar de donar-lis les gràcies, doncs m’he sentit recolzat, animat i esperonat per tothom.

De fet, els animals i totes aquestes persones han estat la força que m’ha fet possible assolir el repte esportiu, i que entre tots i totes assolim els 1.381 teamers que som ara. Aquesta xifra és tot un èxit perquè parlem de persones compromeses i no de donacions puntuals. Jo he corregut els 120 km descalç entre els tres refugis de la protectora.

Haig de dir que les sensacions han estat molt bones des del principi, tot i que hi ha hagut moments molt crítics. El primer tram va ser el que presentava més incerteses. Com seria? Què passaria? Com aniria? Quins inconvenients em trobaria? Tot i que va ploure i vaig córrer 7 quilòmetres de més, puc dir que el tram va sortir rodó.

En el segon tram, el que va de l’Ametlla del Vallès al CCAAC a Badalona, va ser especialment dur. No estic acostumat a córrer descalç per asfalt i al km 36, després de pujar 200m durant 4 km en un asfalt molt trencat i amb molta grava, vaig arribar molt de dolor i butllofes sagnant. Va ser un moment especialment dur, de superació, de pensar en tot el que suposa el repte, en l’esforç que hi estàvem dedicant, en tot l’acompanyament i sobretot en els animals. Vam decidir patir molt els 10 km restants, i l’esforç va valer la pena.

Per sort, en la tercera etapa tot va anar més rodat. El tram, que va ser muntanya, on m’hi sento molt de gust, va ser molt amable i el vam córrer en un temps rècord.

Ara mateix sento molta joia i evidentment molta satisfacció d’haver ajudat a la fundació i a la protectora amb el que jo sé fer, que és córrer. Tanmateix, tot i que el repte esportiu ha acabat, la campanya 1€ per 1 veterinari segueix oberta. Necessitem arribar als 2.000 teamers, i continuarem animant a tothom a que s’uneixi a la causa.

Uneix-te al grup teaming d’spAm i dona 1€ al mes per un veterinari

Recorregut CCAAC Badalona – Cal Pilé: 38 km / 1.024mD+

Tot el recorregut s’ha enregistrat gràcies a Wikiloc. Pots veure tota la informació del recorregut des d’aquí.

Daniel Amo