#120kmx2000 2ª Etapa 42K – Vídeo Reel

Last modified date

2ª Etapa Can Moret – CCAAC Badalona

Vídeo reel filmat i produït per Inout Stakeholder Communications

El segon tram dels 120 quilòmetres del repte esportiu recorre ciutats i muntanya des del refugi de Can Moret (L’Ametlla del Vallès) fins al de CCAAC del Barcelonès (Badalona).

Cada any es realitzen més de 21.000 intervencions, unes 1.800 intervencions al mes, 60 intervencions al dia. Les necessitats sanitàries dels animals són moltes i molt diverses: atropellaments, malalties, vacunes, anàlisis, radiografies, biòpsies, cirurgies… Aquestes necessitats són el motiu pel qual seguim compromesos amb l’objectiu del repte: aconseguir que 2.000 persones donin 1€ al més per assolir un sou fix d’una veterinària.

Daniel Amo va córrer descalç la segona etapa del repte #120kmx2000, on un 99% del terreny va ser asfalt, vorera i ciment. Per ara, aquesta ha estat la més dura de totes. Es van córrer a peu nu 42km, 37km previstos inicialment, entre l’Ametlla del Vallès i Badalona. Surten més quilòmetres degut a que durant el recorrregut del tram fem moltes coses:

  • Sessions de fotos i vídeos que requereixen refer parts del recorregut
  • Entrevista a podcasts com la feta a Walking Masterminds
  • Prendre decisions davant de trams complexos que comporten canvis en el recorregut
  • Atendre a corredors que acompanyen en diferents punts del recorregut

El resultat va ser un recorregut molt ràpid a l’inici (4:30min/km) per donar temps a atendre totes les tasques derivades del repte. Gràcies a Wikiloc vam poder donar cobertura en viu i seguir-nos durant totes les 5 hores dedicades.

Trams complexos van fer variar el recorregut. El camí paral·lel al riu Besòs a l’alçada de Mollet del Vallès fins Montacada i Reixac es va córrer a peu nu però per carretera de la Roca. La dificultat tècnica i el pedregam que cobria tot el camí feia que el repte es pugués enderrerir sobremanera i haver en alguns casos portar huaraches. En aquest nou tram, en Tiago i en Jordi, dos corredors descalcistes, van fer de llebre a Amo fins a arribar a peu de la carretera de la Vallençana.

El veritable repte va arribar del km 32 al 36. En només 4 km es concentren 208m d’elevació dels 376m totals. A més, són 4km de pujada molt durs, per esfalt molt trencat, amb molta grava solta i terreny on Amo no hi està gens acostumat. Aquí van sortir tots els mals, tant mentals com físics.

Al km 36 s’arriba al mirador de la Vallençana. Amo té els peus tant adolorits i sagnant que l’equip es planteja seriosament si cal continuar amb el patiment. Amo es nega a abandonar. Descansa, neteja peus i segueix fins al final. Durant els darrers quilòmetres l’acompanya Jordi Vizcaíno, assessor tècnic, i el company Alberto que l’animen i donen suport en els 10 km més durs de l’etapa.

L’esforç ho ha valgut.

Daniel Amo
Uneix-te al grup teaming d’spAm i dona 1€ al mes per un veterinari

Recorregut Can Moret a CCAAC Badalona: 42 km / 376mD+

Tot el recorregut s’ha enregistrat gràcies a Wikiloc. Pots veure tota la informació del recorregut des d’aquí.

Daniel Amo